Winterspecialiteiten

Elk seizoen kent zijn eigen specialiteiten. In de koudere maanden vindt u bij ons heerlijke Hollandse specialiteiten die passen bij het seizoen. Heerlijk bij diverse stamppotten of andere warme gerechten.

Stamppotten

  • Boerenkool met gebakken spekjes
  • Hutspot
  • Zuurkool met gebakken spekjes en worst
  • Stamppot rauwe andijvie met gebakken spekjes
  • Stamppot zoete appeltjes met spekjes (hete bliksem)
  • Bruine bonenstamppot met gebakken spekjes

Soepen

  • Erwtensoep
  • Bruine bonensoep
  • Pronkbonensoep
  • Pompoensoep

Maaltijdcomponenten

  • Rookworst: rund, varken en ambachtelijk
  • Ambachtelijke spekreepjes
  • Gebraden gehaktballen
  • Zuurkoolspek
  • Ambachtelijk gerookt spek

Zuurkool

  • Wijnzuurkool
  • Kerriezuurkool
  • Biologische zuurkool
  • Zuurkool uit het vat
  • Kruidenzuurkool

Pompoen

Heerlijk voor de soep!

  • Fles
  • Hkaido
  • Muskaat

Noten

  • Tamme kastanjes
  • Walnoten

Paddestoelentijd

  • Beukenzwam
  • Champignon
  • Cantarellen
  • Chiitake
  • Kastanjechampignons
  • Oesterzwam
  • Porta bella

Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.